ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος EXURBIA, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση της αγοράς, χωρίς χρέωση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να βρίσκονται στην αρχική, άθικτή τους κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Η προαναφερόμενη προθεσμία ξεκινά από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και ασφάλισης επιβαρύνουν τον καταναλωτή. 

Προκειμένου να εξασκήσουν το δικαίωμα υπαναχώρησης, οι καταναλωτές οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην EXURBIA, μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν στην αρχική του συσκευασία, την ειδική δήλωση υπαναχώρησης, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ, ή να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο info@exurbia.gr. Στην περίπτωση εξασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, οι καταναλωτές υποχρεούνται να επιστρέψουν το προϊόν στην αρχική, σφραγισμένη συσκευασία του στην EXURBIA και η τελευταία υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό της πληρωμής εντός τριάντα (30) ημερών με τον ίδιο τρόπο που καταβλήθηκε η πληρωμή. Σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την ταχύτερη επιστροφή των χρημάτων τους, παρακαλούμε τους καταναλωτές να επικοινωνούν με την EXURBIA προτού προχωρήσουν στην εξάσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προκειμένου να πληροφορήσουν την EXURBIA για την πρόθεσή τους να το εξασκήσουν. Το δέμα θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη ή το τιμολόγιο της αγοράς.

Εάν η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιείται λόγω ακούσιου σφάλματος της EXURBIA σχετικά με το οποίο ο καταναλωτής έχει ειδοποιήσει την EXURBIA χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορέσει η τελευταία να το εξακριβώσει, το κόστος της επιστροφής και της αποστολής του σωστού προϊόντος επιβαρύνει την EXURBIA. Στην περίπτωση αυτή, και προκειμένου να αναλάβει η EXURBIA το κόστος μεταφοράς, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την EXURBIA μέσω του info@exurbia.gr προκειμένου να λάβει οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος προς την EXURBIA και η τελευταία να προβεί στις τεχνικές και λογιστικές ενέργειες για την κάλυψη των αντίστοιχων εξόδων.

Τα κοσμήματα EXURBIA δημιουργούνται με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Εάν έχετε κάποιο κόσμημα EXURBIA που χρειάζεται επιδιόρθωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@exurbia.gr, αναφέροντας το όνομα, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το email σας, και τον κωδικό του κοσμήματος, καθώς και τον λόγο που χρειάζεται επιδιόρθωση.

Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή / επιδιόρθωση αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:
EXURBIA: Μαυρούδι, Ηγουμενίτσα 46100, Ελλάδα
T: 6975858332 και 6939222630

Close
Sign in
Language