ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

H EXURBIA παρουσιάζει…

…SOLID AESTHETIC BITS.

Η EXURBIA ξανασυστήνει το τσιμέντο μέσα από ένα διαφορετικό φως παρουσιάζοντας την πρώτη της συλλογή με κοσμήματα αρχιτεκτονικής αισθητικής. Η προσαρμοστικότητα του υλικού δίνει τη δυνατότητα να αποδοθεί η μορφή και η υφή σε κάθε cement bit της συλλογής και να παρουσιαστεί το τσιμέντο στην πιο γραμμική του εκδοχή ώστε να αγγίξει μια νέα επικράτεια μινιμαλισμού. Στα Solid Aesthetic Bits της EXURBIA δεν θα μπορούσε να δοθεί η μοναδική τους αξία xωρίς ενθουσιασμό, αφοσίωση, επιμελή δουλειά στο χέρι και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Οι custom λεπτομέρειες από ασήμι 925 δίπλα στα cement bits ήρθαν να προσδιορίσουν την πραγματική αξία των κοσμημάτων EXURBIA. Προσαρμοσμένες στο γεωμετρικό σχεδιασμό του brand αγγίζουν το γκρι του τσιμέντου προσδίδοντάς
του λάμψη και πολυτέλεια. Οι επιμεταλλώσεις που εφαρμόζονται στα silver bits τους δίνουν το χρώμα που επιθυμούμε και προλαμβάνουν την οξείδωση.

Τα Earthy bits δημιουργούνται από κομμάτια ημιπολύτιμων πετρωμάτων, τα οποία ακολουθούν τον γεωμετρικό σχεδιασμό του brand. Ο Αμαζονίτης, ο Λαμπραντορίτης, ο Ροζ Χαλαζίας, ο Αβεντουρίνης και ο Λάπις Λάζουλι διαμορφώνουν τη χρωματική παλέτα στις συλλογές EARTHY και ENTROPY. Οι ανατρεπτικοί συνδυασμοί των bits της EXURBIA με αλυσίδες από ασήμι 925 παρέχουν στα έργα την υπογραφή της πρωτοτυπίας τους.

Close
Sign in
Language