ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εάν η παραγγελία έχει καταχωρηθεί από Δευτέρα έως Σάββατο πριν τις 2:00μ.μ., παραδίδεται  στις εταιρίες ταχυμεταφοράς προς αποστολή εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, και ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής, τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier), υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Για διεθνείς παραγγελίες, τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία DHL Ελλάδος, υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία της υπηρεσίας. 

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, προστίθενται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας που συμπληρώνεται από τον χρήστη, και ορίζονται ως εξής: 

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Για όλους τους προορισμούς εντός της Ελλάδος, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 300€ εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο  εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες κάτω των 300€, το κόστος αποστολής είναι 20-25€, ανάλογα με τον προορισμό.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 400€ στον υπόλοιπο κόσμο.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες κάτω των 400€, το κόστος αποστολής είναι 25€-35€.

Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας, η EXURBIA φέρει ευθύνη μόνο για βαρεία αμέλεια και εκούσια παράβαση. 

Πληρωμές για συναλλαγές αξίας άνω των 500€ δε γίνονται δεκτές σε μετρητά, και πρέπει να καταβάλλονται είτε μέσω κατάθεσης/εμβάσματος στην τράπεζα, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για όλες τις παραγγελίες απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση. 

 

Close
Sign in
Language