ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Η EXURBIA προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα κοσμημάτων χρησιμοποιώντας μοναδικούς ημιπολύτιμους λίθους, χειροποίητα κομμάτια τσιμέντου και ανθεκτικό ασήμι 925 μαζί με τα καλύτερα προϊόντα επιμετάλλωσης που διατίθενται στην αγορά σε χρυσό, πλατίνα και ρόδιο. Ωστόσο, η μακροζωία των κοσμημάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φροντίδα και την προσοχή που δίνεται σε αυτά τόσο κατά τη χρήση όσο και κατά την αποθήκευση.

Τα αρώματα, τα αποσμητικά, οι βαφές μαλλιών, οι λακ, το ασετόν, οι λοσιόν, τα έλαια, τα αντισηπτικά, τα αφρόλουτρα, τα σαμπουάν, τα προϊόντα καθαρισμού, το αλμυρό νερό και το χλώριο μπορούν να επηρεάσουν τόσο την επιμετάλλωση και τους ημιπολύτιμους λίθους όσο και τα κομμάτια τσιμέντου. Η επιμετάλλωση είναι λεπτή και μπορεί να αποχρωματιστεί ή να σκουρύνει εάν έρθει σε επαφή με στοιχεία σαν αυτά. Ταυτόχρονα, οι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι φυσικά πορώδεις και μπορεί να γίνουν θαμποί όταν έρθουν σε επαφή με τα προαναφερθέντα στοιχεία.

Για να διατηρήσετε τη λάμψη του κοσμήματός σας:

• Αφαιρέστε το πριν εφαρμόσετε ενυδατικές λοσιόν, αρώματα, σπρέι μαλλιών, αντισηπτικά, βαφές μαλλιών κ.λπ., πριν το ντους ή το κολύμπι και γενικότερα πριν την ενασχόληση με οποιουδήποτε είδους αθλητική δραστηριότητα.
• Αφού το αφαιρέσετε, φυλάξτε το κόσμημα σας ξεχωριστά από άλλα κοσμήματα κατά προτίμηση μέσα στο κουτί και στην υφασμάτινη θήκη της EXURBIA ώστε να αποφευχθεί η τριβή των αντικειμένων μεταξύ τους.
• Αποφύγετε να σύρετε ή να χτυπήσετε τους ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητα κομμάτια τσιμέντου σε σκληρές επιφάνειες καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γρατσουνιές και σπασίματα.
• Όταν δεν φοράτε το κόσμημά σας, κουμπώστε την αλυσίδα ώστε να μην μπερδευτεί.

Τέλος, λάβετε υπόψιν ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό ως προς τη διαδικασία κατασκευής του και επομένως μπορεί να εμφανιστούν μικρές διαφοροποιήσεις στις φυσικές ραβδώσεις και στο χρώμα των ημιπολύτιμων λίθων.

Για περαιτέρω απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή στο info@exurbia.gr ή στα τηλέφωνα 6975858332 / 6939222630 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-14:00. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την εμπειρία σας με την EXURBIA όσο το δυνατόν καλύτερη!

Close
Sign in
Language